Рецепт Рисовий хліб в хлібопічці фото

Рисовий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

За допомогою хлібопічки можна готувати дуже смачну домашню випічку, наприклад - рисовий хліб. Хліб виходить ароматним, красивим і пористим. Якщо не пробували, дуже раджу приготувати.

Варто відзначити, що густота рисової каші безпосередньо впливає на те, яким вийде ваш хліб. З власного досвіду зазначу, що найкраще, коли каша трохи слабенько. В такому випадку хлібець виходить дуже хорошим, пористим і красивим. Вдалого приготування!

  • Рис в молоці - 1 штука (чашка)
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 1
Попередньо зваріть рис з молоком.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 2
Кладемо рисову кашу в форму хлібопічки, наливаємо воду.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 3
Засипаємо цукор.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 4
Засипаємо сіль.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 5
Додаємо рослинне масло.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 6
Тепер засипте борошно.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 7
Зробіть в борошні чотири поглиблення. У кожне засипаємо рівну кількість дріжджів.
рисовий хліб в хлібопічці - фото крок 8
Закриваємо кришку і встановлюємо режим "звичайний хліб" із середньою скоринкою. Вага 900 грам. Через 3 години вас чекає прекрасний і ароматний рисовий хліб! Смачного!

Схожі рецепти