Рисовий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою хлібопічки можна готувати дуже смачну домашню випічку, наприклад - рисовий хліб. Хліб виходить ароматним, красивим і пористим. Якщо не пробували, дуже раджу приготувати.
Варто відзначити, що густота рисової каші безпосередньо впливає на те, яким вийде ваш хліб. З власного досвіду зазначу, що найкраще, коли каша трохи слабенько. В такому випадку хлібець виходить дуже хорошим, пористим і красивим. Вдалого приготування!
- Рис в молоці - 1 штука (чашка)
- Вода - 240 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
Попередньо зваріть рис з молоком.
Кладемо рисову кашу в форму хлібопічки, наливаємо воду.
Засипаємо цукор.
Засипаємо сіль.
Додаємо рослинне масло.
Тепер засипте борошно.
Зробіть в борошні чотири поглиблення. У кожне засипаємо рівну кількість дріжджів.
Закриваємо кришку і встановлюємо режим "звичайний хліб" із середньою скоринкою. Вага 900 грам. Через 3 години вас чекає прекрасний і ароматний рисовий хліб! Смачного!