Рецепт Суп квасолевий з галушками фото

Суп квасолевий з галушками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Молочні продукти, Бобові, Квасоля, Молоко
Пісні страви
На обід
Супи

Суп квасолевий з галушками - чудове обідню страву для всієї родини. Приготування супу не завдасть особливого клопоту, адже він готується з найпростіших інгредієнтів. Насичений і ароматний, пробуємо!

Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу з галушками. Ставимо варитися м'ясо з квасолею. Тим часом формуємо тісто на галушки. Також робимо зажарку з лука, моркви і томатної пасти. Додаємо в суп картопля, а через 5 хвилин додаємо галушки. Також кладемо зажарку з овочів. Коли галушки спливуть - пора знімати суп з плити. Хай щастить!

  • Квасоля - 250 грам (попередньо замочений у холодній воді.)
  • М'ясо - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Борошно - 100 грам
суп квасолевий з галушками - фото крок 1
Заливаємо квасоля і м'ясо холодною водою і варимо до готовності (приблизно 2 годину).
суп квасолевий з галушками - фото крок 2
Приготовим галушки. Змішайте борошно з яйцем і молоком. Замісити тісто.
суп квасолевий з галушками - фото крок 3
Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте подрібнену цибулю і моркву, додавши до них томатну пасту.
суп квасолевий з галушками - фото крок 4
Кладемо в суп порізаний кубиками картоплю. Через 5 хвилин формуємо галушки, відщипуючи тісто пальцями. Кидаємо галушки в киплячий суп, також додаємо зажарку. Коли галушки спливуть, зніміть суп з вогню.
суп квасолевий з галушками - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти