Суп квасолевий з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Суп квасолевий з галушками - чудове обідню страву для всієї родини. Приготування супу не завдасть особливого клопоту, адже він готується з найпростіших інгредієнтів. Насичений і ароматний, пробуємо!
Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу з галушками. Ставимо варитися м'ясо з квасолею. Тим часом формуємо тісто на галушки. Також робимо зажарку з лука, моркви і томатної пасти. Додаємо в суп картопля, а через 5 хвилин додаємо галушки. Також кладемо зажарку з овочів. Коли галушки спливуть - пора знімати суп з плити. Хай щастить!
- Квасоля - 250 грам (попередньо замочений у холодній воді.)
- М'ясо - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
Заливаємо квасоля і м'ясо холодною водою і варимо до готовності (приблизно 2 годину).
Приготовим галушки. Змішайте борошно з яйцем і молоком. Замісити тісто.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте подрібнену цибулю і моркву, додавши до них томатну пасту.
Кладемо в суп порізаний кубиками картоплю. Через 5 хвилин формуємо галушки, відщипуючи тісто пальцями. Кидаємо галушки в киплячий суп, також додаємо зажарку. Коли галушки спливуть, зніміть суп з вогню.
Смачного!