Рецепт Соус із збитої білої квасолі фото

Соус із збитої білої квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Біла квасоля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку
Соуси, До риби

Якщо ви шукаєте альтернативу майонезу, пропоную вам дізнатися, як приготувати соус із збитої білої квасолі, необичнай варіант соусу. За консистенцією і вигляд він схожий на майонез і має відмінний смак.

Напевно, мало хто міг би уявити, що звичайний майонез можна замінити цілком незвичайним соусом із збитої відвареної квасолі! За консистенцією і вигляд такий соус точь-в-точь нагадує майонез, а до смаку навіть перевершує знайомий всім соус. Більш того, збита квасоля є ще й дуже корисною, враховуючи, що під час приготування необхідно було додати всього лише гірчицю, рослинна олія, сіль і воду. Обов'язково приготуйте цей соус, і вам більше не захочеться майонезу!

  • Варена біла квасоля - 300 грам (або консервована без добавок)
  • Кип'ячена тепла вода - 100 мілілітрів
  • Готова гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 80 грам
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
соус із збитої білої квасолі - фото крок 1
1. Варену білу квасолю перекладіть в чашу комбайна, додайте сіль і гірчицю. Збийте квасоля до пишного стану, при необхідності додаючи воду.
соус із збитої білої квасолі - фото крок 2
2. Тонкою цівкою додайте рослинне масло, продовжуйте збивати соус до дуже пишної консистенції. Додайте столову ложку лимонного соку і продовжуйте збивати протягом 1-2 хвилини.
соус із збитої білої квасолі - фото крок 3
3. Спробуйте соус і при необхідності додайте ще трохи лимонного соку. Смачного!

Схожі рецепти