Смажені пиріжки з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите більше смажені або запечені пиріжки? Я віддаю перевагу перший варіант, так як їх мені легше готувати. І приємним доповненням буде легка начинка, яка не вимагає підготовки. Дивіться!
Багатьом стане в нагоді дізнатися то, як приготувати смажені пиріжки з варенням. Підійде також повидло, причому будь-якого смаку. Лише зверніть увагу на текстуру, вона повинна бути густа, інакше начинка витече на сковороду. Тісто вибрала класичне: дріжджове на молоці. Виходить знайомий смак з дитинства.
- Дріжджі, пакетик - 1 штука
- Варення або повидло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1 щіпка
Підігрійте молоко до 36 градусів. Потім розчиніть в ньому дріжджі, сіль і цукор.
Потім додайте яйце і 2 ст. Ложки олії. Масу перемішайте.
Тепер додайте 3 ст. Ложки борошна і постійно перемішуйте, поки не всипете все 2 склянки.
Готове тісто накрийте плівкою. Залиште його на 2 години при кімнатній температурі.
Після цього змастіть поверхню олією. Тісто розділіть на шматочки.
З кульок розкачайте коржі.
У центр кожної викладіть ложку варення або повидла.
Сформуйте з тіста пиріжки, skrepiv кінець poseredine.
Обсмажте пиріжки в розігрітій олії на сковороді з обох сторін. Приємного чаювання!