Смажені пиріжки з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо домашні ароматні пиріжки. А начинкою на цей раз буде риба і рис. Дивимося і записуємо собі рецепт смажених пиріжків з рибою.
Для приготування смажених пиріжків з рибою у мене пішло дві банки консервованих сардин. Може хто захоче більше, але мені вистачило. Тісто готуємо саме звичайне дріжджове на пиріжки. За таким рецептом можна пиріжки і з капустою, і з м'ясом робити. Дивимося рецепт.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 0, 5 кілограма
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сардини - 200 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука

Почнемо з тіста. У молоці і воді збийте яйце з цукром і сіль (за смаком).

Потім додаємо в молочну суміш дріжджі, даємо настоятися і починаємо додавати борошно. Замішуємо тісто гарненько. Надішліть на годину підніматися. Потім тісто потрібно знову прим'яти і відправити ще на 30 хвилин в тепле місце.

А поки займемося начинкою. Для початку обсмажити цибулю.

Рибу розминаємо виделкою.

Додаємо цибулю обсмажений і перемішуємо.

Рис відварити.

Додайте до риби.

Розкачуємо тісто і ліпимо пиріжки (кожен по своєму робить, тому не буду на цьому зупинятися). Смажимо в маслі на розпеченій сковорідці.

Смажимо до золотистого кольору.
Наші смажені пиріжки з рибою готові! Смачного!
Наші смажені пиріжки з рибою готові! Смачного!