Смажені з рибою пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Домашні пиріжки - що може бути краще? Готуємо за рецептом смажені з рибою пиріжки для всієї родини вже сьогодні! Абсолютно нехитра страва на кожен день.
Щоб приготувати пиріжки з рибою, нам знадобляться 2 середні банки консервованої риби. Я приймаю сардини, але це можуть бути бички або сайра. Для приготування смажених з рибою пиріжків робимо звичайне тісто дріжджове. Я розчиняю сухі швидкодіючі дріжджі.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 100 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі - 11 грам
- Цибуля - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Банка сардин - 2 штуки
У мисочку влийте молоко і вбийте яйце. Додайте воду, сіль і цукру за смаком.
Додавайте борошно поступово, потім - дріжджі. Дайте тесту піднятися (хвилин 30-40), потім обомніте і ще раз дайте піднятися.
Поки тісто піднімається, готуємо начинку. Відваріть рис. Обсмажте цибулю в маслі.
Розімніть рибу консервовану виделкою, потім додайте цибулю.
Потім додайте відварений рис.
Вставити Пиріжки. Обсмажте до золотистого кольору з двох сторін, хвилин по 5-7.
Ось такі рум'яні і красиві виходять смажені з рибою пиріжки. Смачного!