Смачні сирники з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний сніданок - це сирники. Ніжні і м'які всередині, а зовні у них золота хрустка скоринка. Встояти перед ними неможливо. Розповідаю, як приготувати смачні сирники з сиру.
Під час приготування сирників важливо дотримуватися балансу сиру і манки (або борошна). Можна використовувати домашній сир або магазинний. Сирники обсмажують на сковороді, але можна приготувати їх в духовці. Їх подають з варенням, медом, шоколадним сиропом або іншими солодкими соусами. Якщо любите, то додайте родзинки, Коран, цукати або горіхи.
- Сир - 2 склянки
- Яйця - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - За смаком (для обвалювання сирників)
- Соняшникова олія - За смаком
1
Перекладіть сир в миску і розімніть його виделкою, потім всипте до нього манку, мідь, додайте екстракт ванілі, vbeyte яйця, змішайте всі складові.
2
Сформуйте невеликі кульки, потім кожен обваляйте в борошні, сформуйте коржик, притиснувши кожен кульку по центру.
3
Гарненько розігрійте сковороду з соняшниковою олією, обсмажуйте сирники з кожного боку до золотистої скоринки (близько 2 хвилин на кожну сторону).
4
Подавайте сирники теплими, можна з варенням, згущеним молоком або ягодами. Смачного!