Рецепт Смачне печиво вівсяне фото

Смачне печиво вівсяне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Яйця , Вівсянка , Крупи , Сухофрукти , Ізюм
ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Печиво з молоком або какао може бути повноцінним сніданком або полуднем, особливо для діток. Тому хочу поділитися тим, як приготувати смачне печиво вівсяне своїми руками. Корисно і просто!

Опис приготування:

Краса цього рецепта в тому, що треба змішати всі інгредієнти, а потім відправити їх в духовку. Нічого складного! Печиво виходить солодким, дуже добре кришиться. Зберігати його можна не більше 3-4 днів, хоча я впевнена, що стільки часу смачне печиво у вас не пролежить

  • Вівсянка - 300 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 140 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
1
Залийте родзинки гарячою водою на 20 хвилин. Потім злийте воду і підсушіть родзинки паперовими рушниками.
2
Яйце збийте вінчиком або міксером до пишного стану. Додайте родзинки, екстракт ванілі і корицю.
3
Рослинна олія збийте міксером з цукровою пудрою. З'єднайте масу з яйцем. Акуратно перемішайте лопаткою.
4
Просійте в отриману масу борошно, додайте гашене соду і щіпку солі. Змішайте до однорідності за допомогою лопатки.
5
В кінці додайте в тісто вівсяні пластівці і перемішайте його до однорідного стану.
6
На пергамент за допомогою ложки викладіть майбутні печеньки. Випікайте їх в духовці, розігрітій до 160-180 градусів. Через 12-15 хвилин, коли печиво стане золотистого кольору, виставте листи для охолодження.

Схожі рецепти