Рецепт Сирно-полуничний пиріг фото

Сирно-полуничний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Полуниця
Низькокалорійні
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Зробив, іноді так хочеться зробити щось смачненьке в звичайний буденний день. Ну не можу я чекати свят, щоб побалувати сім'ю випічкою. Готую її майже кожен день!

Опис приготування:

Мій рецепт розповість вам про те, як приготувати сирно-полуничний пиріг. Якщо ви шанувальники незвичайного і м'якого тесту, то вам обов'язково варто спробувати саме цей десерт. Він буде випікатися на основі йогурту, а з огляду на сирну начинку з кислинкою, вийде просто прекрасна випічка.

  • Яйце - 1 штука
  • Полуниця - 10 штук
  • Сир - 150 грам
  • Йогурт - 1 Склянка
  • Цукор - 1, 2 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
сирно-полуничний пиріг - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Змішайте в мисці яйце, йогурт, склянка цукру, сіль і соду. Зробіть єдину консистенцію.
сирно-полуничний пиріг - фото крок 2
Додайте до суміші рослинне масло, поступово вмішати муку. Все ретельно перемішайте, замішуючи тісто.
сирно-полуничний пиріг - фото крок 3
Тепер зробіть начинку. Для цього змішайте сир з двома столовими ложками цукру, крохмалем і сметаною.
сирно-полуничний пиріг - фото крок 4
Полуницю промийте і наріжте шматочками. Додайте її до начинки, перемішайте, сформуйте кульки.
сирно-полуничний пиріг - фото крок 5
У форму для випічки влийте тісто. У нього рівномірно укладіть сирно-полуничні кульки.
сирно-полуничний пиріг - фото крок 6
Запікайте пиріг в духовці при 190 градусах протягом півгодини. Приємною вам дегустації!

Схожі рецепти