Сирно-полуничний торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Побалуйте своїх гостей і близьких смачним і найніжнішим полуничним тортом. Це ідеальне поєднання ягід і сиру нікого не залишить байдужим. Торт простий у виконанні, а аромат його незабутній!
Опис приготування:
Якщо вам цікаво, як приготувати сирно-полуничний торт і здивувати гостей, то озбройтеся цим рецептом. Тут крок за кроком описується, як зробити смачний ягідний тортик. Ваші гості просто пальчики обліжут!
- Борошно - 165 грам
- Цукор - 165 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 60 грам
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 6 грам
- Сіль - За смаком
- Крем - 200 грам (крем)
- Сир - 400 грам (крем)
- Полуниця - 500 грам (крем)
- Цукор - 120 грам (крем)
- Желатин листової - 6 штук (крем)
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка (крем)
- Шоколад білий - 100 грам (крем)
Насамперед вам потрібно спекти бісквіт. Для цього збийте яйця з цукром, ведіть в них просяну з сіллю і розпушувачем борошно. Влийте в суміш тонкою цівкою, регулярно помішуючи, гаряче молоко з розтопленим в ньому вершковим маслом. Тісто перелийте в форму і випікайте до готовності.
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 2 частини ножем або кулінарною ниткою.
Для крему збийте сметану з цукром в пишну масу. Сир подрібніть за допомогою блендера або протріть через сито. З'єднайте молочні продукти, гарненько перемішайте їх.
Полуницю вимийте і звільніть від плодоніжок. Подрібніть ягоди блендером. Нагрійте полуничне пюре так, щоб воно стало теплим, але не гарячим. Розчиніть в ньому желатин.
Тепер вам необхідно зібрати торт. У форму, де випікався бісквіт, покладіть одну його частину. Потім вилийте на бісквіт сирно-сметанний крем і поставте все в холодильник.
Частина збитою полуниці потрібно знову підігріти, поламайте в ягідне пюре шоколад. Дочекайтеся, коли він повністю розтане, після чого ретельно перемішайте інгредієнти.
Дістаньте з холодильника остигнула заготовку торта, викладіть в неї ще одні корж.
Залийте все полунично-шоколадною масою і поставте в холодильник на три години застигати. По закінченні цього часу тортик буде повністю готовий. Можете прикрасити його на свій розсуд. Смачного!