Сирний рулет з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт рулету з розряду "захотілося смачненького - взяла все що було в холодильнику і запекла" . Дуже бюджетний і простий у приготуванні рулет, проте його смак вас приємно здивує.
Готові рулети слід трохи охолодити, т.К. Начинка може бути дуже гарячою. Я вважаю, що з яблуками ідеально поєднується кориця, якщо ви не поділяєте мою думку, виключіть корицю з рецепта, можна додати ванілін або, наприклад, м'яту. Можете приготувати класичний рулет і просто присипати його цукровою пудрою.
- Сир - 100 грам
- Олія - 100 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Яблуко - 2 штуки
- Цукор - За смаком

Змішайте в більшій тарі сир, топлене масло, борошно і цукор. Ретельно перемішайте, розбиваючи грудочки.

Сформуйте два шматка тесту. Присипте стільницю борошном, розкачайте на ній тісто.

Очищене яблуко потріть на крупній тертці і викладіть на розкачане тісто. Присипте корицею до смаку. Можна також додати ванілін.

Тепер звертаємо сирне тісто з яблуками рулетом. Зверху змащуємо залишками масла. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Викладаємо рулети з яблуками на деко, попередньо змащений маслом. Запікаємо до готовності (перевіряйте сірником або зубочисткою).