Сирники зі згущеним какао
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирників зі згущеним какао. З самого дитинства це блюдо знайоме всім. Дуже добре підходить до сирників мед, крем, повидло і будь-яке варення.
Дуже багато хто любить сирники. Готується це блюдо дуже легко і швидко. Для того, щоб сирники були смачними, корисними, сирними і ніжними, треба не переборщити з додаванням борошна. Соду в сирники краще замінити на розпушувач.
- Масла рослинного - 100 мілілітрів
- Курине яйце - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Сир - 300 грам
- Какао згущене - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - - За смаком
- Пакет ваніліну - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
1. Пропускаємо через м'ясорубку або протираємо через сито сир. Потім додаємо сюди розбите яйце, ванілін і трохи солі, все гарненько перемішуємо, поки маса не стане однорідною. При бажанні можна сирники зробити солодким, просто додати трохи цукру.
2. Через сито просіваємо борошно, додаємо в неї трохи розпушувача (дивимося на інструкцію пакеті), і тепер замішуємо дуже м'яке, липке тісто.
3. У холодній воді змочуємо руки (для того, щоб тісто не так приставало до рук), і формуємо невеликого розміру сирнічкі. Запаніруем їх в дрібно змолоти сухариках або в борошні.
4. Вливаємо на сковороду рослинного масла, розігріваємо сковороду, щоб з'явився легкий димок, і на повільному вогні обсмажуємо сирники до появи на них рум'яної скоринки. Потрібно ретельно регулювати вогонь, тому що при смаженні сирників на сильному вогні, вони можуть бути сирими всередині. Коли сирники будуть готові, даємо їм трохи охолонути, і потім поливаємо їх шоколадом або згущеним какао.