Сирники з вареним згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Звичайнісінькими сирниками навряд чи когось здивуєш. Я ж пропоную дуже цікавий і оригінальний варіант, який напевно припаде до смаку і дорослим, і малюкам. Відмінна ідея випічки!
Розповім вам, як приготувати сирники з вареним згущеним молоком. В якості начинки потрібно використовувати тільки густу, натуральну згущене молоко, інакше буде дуже складно зліпити сирник. Цукор в даному випадку я не використовую, але для справжніх ласунів можна покласти пару ложок.
- Сир - 500 грам
- Манна крупа - 100 грам (приблизно)
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Борошно - 1/2 склянки (приблизно)
- Згущене молоко варене - За смаком
- Рослинна і вершкове масло - За смаком (для смаження)
1
Сир рекомендую протерти через сито, щоб позбутися від грудочок.
2
Vbeyte яйця, додайте дрібку солі і розпушувача.
3
Всипати невеликими порціями манну крупу, перемішуючи. Її кількість залежить від вологості сиру і розміру яєць. Маса повинна вийти в міру щільною, але не дуже забитої манкою.
4
Отщіпніте шматочок сирного тесту, сформуйте коржик на руці. У центр викладіть трохи згущеного молока. Акуратно зліпите кулька.
5
Обваляйте його з усіх боків в борошні.
6
Мені подобається смажити сирники на суміші рослинного і вершкового масла. Викладіть їх на розігріту сковороду і смажте до рум'яної на середньому вогні.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!