Сирні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт найніжніших оладок, які ви коли-небудь пробували. Вони складаються з сирно-кабачкової начинки із зеленню Готуються на основі кефіру і борошна. Подаються до столу зі сметаною. Хай щастить!
До вашої уваги - простий рецепт приготування сирних оладок. Тісто готується з тертих кабачків і сиру з додаванням борошна, кефіру, солі і зелений. Оладки подаються до столу в гарячому або холодному вигляді. Дуже смачно їсти, умочати їх в сметану. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Кефір - 100 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - За смаком
- Крем - За смаком
Кабачок промиваємо і очищаємо від шкірки. М'якоть трьом на тертці, також натираємо сир. Додайте в отриману масу яйце, борошно, кефір ( з гашеним содою), сіль. Крім того кладемо подрібнену зелень. Перемішуємо.
Розігрійте рослинне масло. Викладіть оладки і обсмажити їх з двох боків до золотистої скоринки.
Подавайте оладки до столу зі сметаною. Смачного!