Швидкі млинці на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Швидкі млинці на ряжанка мають цікавий смак і дуже прості в приготуванні. Вони виходять тонкими і ажурними. При цьому, завдяки додаванню крохмалю, досить легко перевертаються.
Подавайте швидкі млинці на ряжанка на десерт або полуденок, складеними стопкою, згорнутими вчетверо або трубочками, зі сметаною, варенням, джемом, згущеним молоком або будь-нравящейся вам начинкою.
Кількість цукру в млинцях можете регулювати на свій смак, при цьому: чим більше цукру ви покладете, тим більше коричневі будуть млинці.
- Ряжанка - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 125 грам
- Сода - 1 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Крохмаль картопляний - 50 грам
- Рослинна олія - За смаком
1. Змішайте яйця з цукром і сіллю, влийте ряжанку і перемішайте. Далі додайте просіяне борошно, попередньо змішане з крохмалем і содою.
2. Добре замісити тісто, щоб не було грудок, і додайте рослинне масло. Знову все добре перемішайте.
3. У підсумку ви повинні отримати досить рідке тісто, завдяки чому млинці будуть тонкими. Якщо тісто вийшло густуватим, додайте ще трохи ряжанки до отримання потрібної консистенції.
4. Рівномірно наливайте тісто на розігріту, злегка змащену маслом сковороду. Скільки тесту необхідно на один млинець, залежить від розміру вашої сковороди.
5. Смажте млинці з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Швидкі млинці на ряжанка готові! Смачного!