Самогон з варення в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Справжнім цінителям саморобних алкогольних напоїв пропоную дуже простий варіант, як приготувати самогон з варення в домашніх умовах. Якщо зацікавилися, то запам'ятовуйте рецепт.
Розповідаю, як приготувати самогон з варення в домашніх умовах. Використовувати можна абсолютно будь-які фруктові або ягідні заготовки, які опиняться під рукою. До речі, це прекрасний варіант утилізувати варення, якому вже не 1 рік. Якщо воно недостатньо солодке, тоді можна додати в брагу трохи цукру.
- Варення - 2 L (з 10 літрову пляшку)
- Вода - 3-4 літрів
- Дріжджі - 100 грам
1. Дістаньте заготовки, на які припав ваш вибір.
2. Підготуйте вимиту, суху пляшку. Також можна використовувати великі ємності на кшталт бідона. Викладіть на дно варення. Зазначена кількість інгредієнтів досить умовне, так як тут особлива точність не потрібна. З цього простому рецептом самогону з варення в домашніх умовах можна все брати "на око" .
3. Розчиніть в невеликій кількості пресовані дріжджі. Від їх якості залежить кінцевий результат, так що підійдіть до вибору серйозно.
Додайте в бутель дріжджі і влийте воду.
Додайте в бутель дріжджі і влийте воду.
4. Тепер потрібно щільно закрити пляшки. Стане в нагоді рукавичка медична (як в процесі приготування вина). Банки потрібно прибрати в тепле, але недоступне для сонячних променів місце. При необхідності укутайте бутель чимось.
5. Залишити приблизно на 10-12 днів, поки рукавички не впадуть. Бажано хоча б раз в день вміст бутлі перемішувати в процесі.
6. Ось і весь попередній процес. Далі залишилася справа за малим - перегонка.
7. Підійшов до кінця наш простий рецепт самогону з варення в домашніх умовах. Регулюйте на свій розсуд міцність напою і при бажанні додайте в банки цедру апельсина і / або лимона, наприклад.