Салат рибний з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо потрібно по-швидкому спорудити щось на стіл, нам на допомогу приходять салати. Простий рецепт приготування салату рибного з картоплею допоможе вам приготувати вечерю на швидку руку в лічені хвилини!
Опис приготування:
Дуже ситне виходить страва! готується (при наявності заздалегідь зварених картоплі і буряка, зрозуміло) буквально за 10 хвилин, а згадується довго; ). На смак цей салат чимось віддалено нагадує оселедець під шубою, але калорій тут значно менше, а користі, відповідно, більше.
До речі, такий салат дійсно можна готувати не тільки з скумбрії, але і з оселедця, причому солоної - смак вийде зовсім інший, але не менш приємний.
Як приготувати салат рибний з картоплею, я дізналася з інтернету, а тепер поспішаю поділитися цією інформацією з вами. Хай щастить! :)
- Скумбрія холодного копчення - 1 штука
- Картопля - 5-6 штук
- Буряк - 2-3 штук
- Стебло селери - 1 штука
- Пучок листового салату - 1 штука
- Йогурт натуральний - 5-6 Ст. Ложок (при бажанні можна змішати 1:1 з майонезом)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Вимити буряк, загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності (виходить набагато"чистіше" і буряк смачніше виходить). Якщо такої можливості з якоїсь причини немає - залити холодною водою і відварити.
Також вчинити з картоплею.
Тим часом почистити скумбрію, видалити нутрощі, кістки і шкіру, нарізати на невеликі шматочки.
Готові овочі остудити і очистити від шкірки. Картоплю нарізати скибочками.
Буряк приблизно також.
Селера - поперек стебла тонкими пелюстками.
Вимитий і висушений салат порвати руками на тарілку.
Зверху викласти овочі і рибу, заправити підсоленим йогуртом.
За бажанням посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
За бажанням посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.