Рибний суп з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рибний суп з картоплею. Дуже ніжний, відносно легкий. Без особливих жирів.
З моркви і цибулі робимо зажарку, картопля відварюємо. Консервовану рибку викладаємо в кожну тарілку і заливаємо готовим супом.
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Консервована риба у власному соку або в олії (катані, горбуші, сардина, тунець) в банках - 1 штука
- Рослинна олія для смаження - 20 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком

Картоплю очистити, нарізати кубиком.

Моркву очистіть і натріть на тертці.

Лук обсмажте на олії до м'якості.

Картопля залийте водою. Поставте варитися.

До обсмаженої цибулі додайте моркву. Гасіть все разом. Помішуйте.

Відкрийте банку з рибою. Там є сік (масло з соком). Влийте його в киплячий картопляний відвар. Картоплю продовжуйте варити до напівготовності.

Коли картопля буде майже готовий, викладіть до нього зажарку. Варіть все разом 10 хвилин до готовності моркви.

Киплячий суп поперчити, посолити за смаком. Порційно в кожну миску викладіть кілька шматочків риби з консервної банки. Залийте готовим супом.

Подайте до столу.