Рулет в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Це дивовижне блюдо, яке дає політ фантазії. Якщо ви хочете урізноманітнити святковий стіл, раджу спробувати це блюдо. Сьогодні я розповім вам, як приготувати рулет в лаваші.
Унікальність цього рецепта полягає в його простоті. За бажанням в рулет можна додати трохи часнику і кропу, щоб надати йому аромату. Рулет з лаваша ідеально підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл. І повірте, домочадці і гості обов'язково залишаться задоволеними.
- Тонкий лаваш - 2 штуки
- Крабові палички - 250 грам
- Фета - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
- Кукурудза консервована - 3 Ст. Ложки
- Latuk - 12 штук
- Майонез - 8 Ст. Ложок
1
Для початку приготуємо начинку для наших рулетів з лаваша. В окрему ємність нарізаємо дрібно крабові палички, туди ж додаємо зварені круто яйця, які попередньо також дрібно рубаємо. Нарізаємо фету тонкими пластинками, а листя салату гарненько промиваємо під водою і просушують.
2
Готуємо рулет. Для цього беремо лаваш і змащуємо перший лист майонезом. Можна сметаною, по бажанню. Далі викладаємо листя салату, зверху якого розміститься фета. Накриваємо це другим шаром лаваша, який також змащуємо майонезом. Далі розподіляємо по всій поверхні яйця, крабові палички і кукурудзу.
3
Звертаємо лаваш в рулет, щільно притискаючи його, далі загортаємо в харчову плівку, щоб він тримав форму, і прибираємо в холодильник на 2 годину. У підсумку ми отримуємо відмінну холодну закуску до столу.