Рецепт Рибний суп простий фото

Рибний суп простий
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Дуже простий, доступний рибний суп, на приготування якого ви не витратите багато грошей. Ви можете зробити його пряним, а також використовувати будь-яку рибу. Розповім, як приготувати рибний суп простий.

Опис приготування:

Рибний суп можете зробити з червоної риби, наприклад, з хребтів лосося, хвостів, або використовувати білу рибку (тилапию, тріска). По виду суп дуже нагадує борщ, він такий же насичено червоний. Подавайте суп гарячим, можете прикрасити його рубаною зеленню або скибочкою лимона.

  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 0, 5 штуки (стебло)
  • Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Кукурудза - 200 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Лихоманка - 450 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Картопля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Каєнський перець - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його невеликим кубиком. Вимийте стебло селери і наріжте його тонко. Картоплю очистіть від шкірки і наріжте кубиком.
2
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть цибулю, селера. Додайте червоний мелений перець і обсмажуйте 3-5 хвилин.
3
У каструлю налийте воду, додайте ядра молодої кукурудзи, картоплю, подрібнені невеликим кубиком помідори, варите 10 хвилин.
4
Вимийте рибу і наріжте її шматочками, додайте в каструлю, потім піджарку і варіть ще 5-7 хвилин.
5
За смаком з сіллю, поперчіть, додайте кайенский перець. Подавайте суп з рубаною петрушкою.

Схожі рецепти