Рецепт Простий рибний пиріг фото

Простий рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Палтус, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

На Русі пироги завжди годували всю сім'ю, їх готували великими, щоб ще і сусідам вистачило. Сьогодні я розповім вам, як приготувати простий рецепт рибного пирога без клопоту і з користю для всієї родини.

Такий пиріг виходить дивно смачним і ситним, а його аромат вражає уяву. Таким рибним пирогом не соромно і гостей нагодувати. Важливо відмітити, що якщо ви хочете зробити пиріг корисніше, то змішайте пшеничне борошно з борошном грубого помелу. Також, по бажанню, ви можете додати посічену зелень і варене яйце з начинку. Смачного!

  • Борошно - 600 грам (для тіста)
  • Молоко - 400 мілілітрів (для тіста)
  • Миттєві дріжджі - 11 грам (для тіста)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (для тіста)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (для тіста)
  • Яйця - 4 штуки (для тіста)
  • Вершкове масло - 100 грам (для тіста)
  • Файл палтус - 600 грам
  • Просо - 80 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Солі та перець - - За смаком
1
Для тесту в тепле молоко додайте дріжджі і 1 ст. L. Цукру, все перемішайте і дайте піднятися.
2
У мисці змішайте борошно і яйця, цукор, сіль і розтоплене вершкове масло. Додайте опару і замісити тісто. Дайте постояти тесту 1- 1, 5 години в теплому місці.
3
Просо промийте, воду в каструлі закип'ятіть і додайте пшоно, коли вода знову закипить, вимкніть вогонь і дайте постояти 20 хвилин. Штам Pšeno.
4
Рибу нарізати шматочками. У сковороді розігрійте масло, обсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте просо. Приправте все сіллю і перцем.
5
Тісто розділи 2 частини, найменшу частину розкачайте і покладіть у форму для запікання. Викладіть просо з цибулею, потім кубики риби, приправте рибу сіллю і перцем.
6
Розкачайте 2 частина тесту і накрийте пиріг, кінець кліпу, зробіть надсечкі по всій площі, змастіть збитим яйцем. Пиріг накрийте рушником і дайте постояти.
7
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте 35-40 хвилин до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти