Смачний і простий рибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Рибний суп - це відмінна альтернатива м'ясного. Найпростіший рецепт з відомих мені складається з рибних консервів. Розповім саме про нього, як приготувати смачний і простий рибний суп.
Можна використовувати будь-які консерви: сардини, тунець, червону рибу. Для бульйону використовуйте овочевий або воду. Такий суп можна зберігати в холодильнику кілька днів. Крім овочів до нього можна додати крупу, наприклад, пшоно. Подавайте супчик гарячим до столу.
- Консервована сардина - 240 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 2 L
1. Влийте в каструлю воду і відправте її на вогонь.
2. Почистіть цибулю і покладіть його в воду, додайте лавровий лист.
3. Почистіть картоплю, поріжте великими шматочками.
4. Промийте і почистіть моркву, поріжте її скибочками.
5. Покладіть картоплю і моркву в суп, добре перемішайте.
6. Додайте в суп каррі і готуйте 20 хвилин.
7. Після 20 хвилин додайте в суп рибну консерву.
8. Приправити сіллю і poperčite, продовжуйте готувати ще 10 хвилин.
9. Трохи остудіть суп і подавайте до столу.