Смачний рибний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Жодні вихідні в моїй родині не обходяться без домашнього пирога. Я його запікаю ще сутра в суботу, перед цим ретельно вибираю рецепт. Іноді тісто замішувати колись і я користуюся цим варіантом.
Подивіться то, як приготувати смачний рибний пиріг на листковому тісті. Начинка вище всяких похвал: сир з лососем. Слинки вже потекли? Ви можете замінити цю рибу на будь-яке червоне філе. Скоринка в випічці стане золотистою і хрусткою, а інгредієнти всередині будуть просто танути в роті. Перевірте самі!
- Тісто листкове - 500 грам
- Лосось - 500 грам(gorbuša або кета)
- Твердий сир - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Зелень - 10 грам
- Яйце - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
Рибу промийте і наріжте невеликими шматочками. Додайте сіль і перець. Потім майонез, і все перемішайте.
Відваріть яйця круто. Після того як вони охолонуть, г чисті і rastolkite.
Очищену цибулю подрібніть, а потім обсмажте в олії до прозорості, помішуючи.
А сир натріть на крупній тертці.
Деко присипте борошном. На ньому розтягніть половину тіста. Зверху на нього викладіть рибу і цибулю.
Потім розподіліть яйця, сир і наріжте зелень.
Закрийте начинку другим шаром тіста. Бічні частини з'єднайте. Проткніть тісто в деяких місцях і змастіть його маслом.
Запікайте пиріг в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин. Смачного!