Рецепт Рецепт печива «ковбаска» фото

Рецепт печива «ковбаска»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Вершкове масло
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти без шкоди
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Печиво , Без випічки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рецепт печива"Ковбаска" досить простий, і впорається з ним зможе навіть новачок. Солодкий і смачний десерт не потрібно запікати, а додавши кілька інших інгредієнтів, можна спробувати новий смак.

Опис приготування:

Рецепт печива ковбаска дуже популярний через свою простоту, його можна приготувати з того, що є під рукою. Основними інгредієнтами є какао, горіхи і печиво, а ось добавки можна брати будь-які: сухофрукти, шматочки шоколаду і ін. Як сполучний інгредієнт можна використовувати згущене молоко, але мені більше подобаються перепелині яйця. Сьогодні я поділюся з вами, як приготувати цей простий і смачний десерт. Замість перепелиних яєць можна використовувати будь-які, але ви повинні точно бути впевнені в якості, так як яйця в десерт потрібні сирі і термічній обробці не піддаються. Десерт повинен застигнути в холодильнику, а якщо потрібно швидко, можна покласти в морозилку на 40-60 хвилин. Смачного.

  • Цукор - 100 грам
  • Перепелині яйця - 5-6 штук (або одне куряче яйце)
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Печиво - 200 грам
  • Funduk - 100 грам (можна взяти будь-які горіхи)
рецепт печива
Поламайте печиво руками на невеликі шматочки.
рецепт печива
Горіхи підсмажте на сковороді, подрібніть блендером в крихту.
рецепт печива
Змішайте горіхи, какао, цукор і яйця до однорідності. Додайте печиво і акуратно змішайте.
рецепт печива
Викладіть масу на пергаментний папір або плівку і скрутіть у формі ковбаски. Надішліть в холодильник на 4-5 годин.

Схожі рецепти