Рецепт печива «ковбаска»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт печива "ковбаска" досить простий, і впорається з ним зможе навіть новачок. Солодкий і смачний десерт не потрібно запікати, а додавши кілька інших інгредієнтів, можна спробувати новий смак.
Рецепт печива ковбаска дуже популярний через свою простоту, його можна приготувати з того, що є під рукою. Основними інгредієнтами є какао, горіхи і печиво, а ось добавки можна брати будь-які: сухофрукти, шматочки шоколаду і ін. Як сполучний інгредієнт можна використовувати згущене молоко, але мені більше подобаються перепелині яйця. Сьогодні я поділюся з вами, як приготувати цей простий і смачний десерт. Замість перепелиних яєць можна використовувати будь-які, але ви повинні точно бути впевнені в якості, так як яйця в десерт потрібні сирі і термічній обробці не піддаються. Десерт повинен застигнути в холодильнику, а якщо потрібно швидко, можна покласти в морозилку на 40-60 хвилин. Смачного.
- Цукор - 100 грам
- Перепелині яйця - 5-6 штук (або одне куряче яйце)
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Печиво - 200 грам
- Funduk - 100 грам (можна взяти будь-які горіхи)