Рагу з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рагу з баклажанами і картоплею - смачна страва, тому що практично всі страви, куди входять баклажани, дуже смачні. Навіть дивно, як такої неїстівний в сирому вигляді овоч стає шедевром.
Рагу з баклажанами і картоплею можна довести до готовності в духовці. Для цього складіть всі овочі шарами, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку на півгодини. В рагу можна дотиснути помідори або томатну пасту, вона відмінно поєднується з баклажанами. Технологія приготування рагу полягає в тому, що всі овочі обсмажуються окремо, а потім все потрібно з'єднати і трохи протушкувати! Успіхів і приємного апетиту!
- Баклажан - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Кабачок - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Пучок зелені - 1 штука (кріп, петрушка, орегано)
- Сухі трави - За смаком
Картопля необхідно почистити і посмажити на сковороді.
Підготувати овочі.
Chesnok чистий.
Овочі півкільцями поріжте, баклажани краще очистити. Зелень подрібніть.
Овочі посмажте на різних сковорідках: кабачки, баклажани, морква з перцем і часником.
Овочі смажимо на сильному вогні, перцю краще зробити поменше вогонь, хвилин через 15 додайте зелень, сік лимона і спеції.
Підготовлені овочі зніміть з вогню.
Перець повинен бути готовим і ароматним.
Всі овочі змішайте в одній чашці, дайте їм настоятися хвилин 15. Смачного!