Рецепт Рагу з баклажанами і картоплею фото

Рагу з баклажанами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Баклажан
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Рагу з баклажанами і картоплею - смачна страва, тому що практично всі страви, куди входять баклажани, дуже смачні. Навіть дивно, як такої неїстівний в сирому вигляді овоч стає шедевром.

Рагу з баклажанами і картоплею можна довести до готовності в духовці. Для цього складіть всі овочі шарами, накрийте кришкою і відправте в розігріту духовку на півгодини. В рагу можна дотиснути помідори або томатну пасту, вона відмінно поєднується з баклажанами. Технологія приготування рагу полягає в тому, що всі овочі обсмажуються окремо, а потім все потрібно з'єднати і трохи протушкувати! Успіхів і приємного апетиту!


  • Баклажан - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Кабачок - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Пучок зелені - 1 штука (кріп, петрушка, орегано)
  • Сухі трави - За смаком
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 1
Картопля необхідно почистити і посмажити на сковороді.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 2
Підготувати овочі.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 3
Chesnok чистий.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 4
Овочі півкільцями поріжте, баклажани краще очистити. Зелень подрібніть.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 5
Овочі посмажте на різних сковорідках: кабачки, баклажани, морква з перцем і часником.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 6
Овочі смажимо на сильному вогні, перцю краще зробити поменше вогонь, хвилин через 15 додайте зелень, сік лимона і спеції.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 7
Підготовлені овочі зніміть з вогню.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 8
Перець повинен бути готовим і ароматним.
рагу з баклажанами і картоплею - фото крок 9
Всі овочі змішайте в одній чашці, дайте їм настоятися хвилин 15. Смачного!

Схожі рецепти