Пудинг з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт присвячується всім любителям цвітної капусти! Як відомо, кольорова капуста дуже корисна для людини, ось і пудинг з такою начинкою виходить неймовірно легким, ситним і смачним! рекомендую!
До вашої уваги - простий рецепт приготування пудингу з цвітної капусти. Відваріть до готовності рис, також відваріть в підсоленій воді цвітну капусту. З'єднайте всі підготовлені інгредієнти, введіть в масу збитий білок. Запікайте пудинг в духовці приблизно 25 хвилин. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 50 грам
- Сир твердий - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відваріть рис до готовності.
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, промийте та відваріть 10 хвилин в підсоленій воді. 1/3 частина капусти подрібнюємо.
Іншу капусту потрібно пюрировать.
В одній ємності перемішайте: капусту, жовток, зварений рис, молоко і розтоплене вершкове масло. Сіль і перець за смаком.
Збийте білок (до стійких піків). Введіть білок в приготовану масу, акуратно перемішуючи.
Форму для випічки змащуємо вершковим маслом. Викладаємо в неї майбутній пудинг.
Присипаємо тертим сиром.
Запікаємо пудинг 25 хвилин, температура 190 градусів. Смачного!