Рецепт Пшонка з гарбузом фото

Пшонка з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Крупи , Молоко , Гарбуз , Пшоно і пшениця
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви шанувальник каш, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пшенку з гарбузом смачно і швидко. Такий варіант каші, мабуть, є класикою і подобається всім.

Опис приготування:

Така каша виходить дивно пишною і смачною. Вона прекрасно підійде як на сніданок, так і на вечерю і навіть нагодує самого вибагливого дитини. Також можете додати в кашу сухофрукти і мед для солодощі. Гарбуз можна приготувати й іншим способом, загасивши її на вершковому маслі з ванільним цукром, а потім перекласти в майже готову кашу. Смачного!

  • Молоко - 3 склянки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пшоно - 1 Склянка
  • Гарбуз - 500 грам
1
Пшоно переберіть і добре промийте, поки не буде стікати прозора вода. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматками, опустіть в каструлю з молоком і доведіть до кипіння.
2
Потім всипте в каструлю пшоно, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до слабкого і варіть 15 хвилин.
3
Розігрійте духовку до 130 градусів. Перекладіть кашу в горщики, додайте вершкове масло і запікайте під кришкою 30 хвилин.

Схожі рецепти