Пшонка з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник каш, то цей рецепт вам сподобається. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пшенку з гарбузом смачно і швидко. Такий варіант каші, мабуть, є класикою і подобається всім.
Така каша виходить дивно пишною і смачною. Вона прекрасно підійде як на сніданок, так і на вечерю і навіть нагодує самого вибагливого дитини. Також можете додати в кашу сухофрукти і мед для солодощі. Гарбуз можна приготувати й іншим способом, загасивши її на вершковому маслі з ванільним цукром, а потім перекласти в майже готову кашу. Смачного!
- Молоко - 3 склянки
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Пшоно - 1 Склянка
- Гарбуз - 500 грам
1
Пшоно переберіть і добре промийте, поки не буде стікати прозора вода. Гарбуз очистіть і наріжте невеликими шматками, опустіть в каструлю з молоком і доведіть до кипіння.
2
Потім всипте в каструлю пшоно, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до слабкого і варіть 15 хвилин.
3
Розігрійте духовку до 130 градусів. Перекладіть кашу в горщики, додайте вершкове масло і запікайте під кришкою 30 хвилин.