Повітряний медовик
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам неймовірно смачний і легкий в приготуванні рецепт медовика. Він настільки повітряний, легкий, ароматний і тане в роті, що встояти неможливо. Спробуйте, він вас точно підкорить!
Цей простий рецепт повітряного медовика підійде навіть для самих початківців кондитерів, у яких немає ніяких спеціальних кулінарних навичок. Готується він дуже просто, а виходить чудовим. Варто вам зробити його один раз, і він міцно займе своє місце в списку улюблених рецептів. Поспішаю поділитися з вами, як приготувати повітряний медовик. Приступимо!
- Мед - 0.5 склянки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 420 грам(170 грам - в тісто, 250 грам - в вершках)
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1.5 чайних ложки(0.5 ç.l. - в тісто, 1 ç.l. - в вершках)
- Розпушувач - 15 грам
- Крем - 400 грам
Підготуйте інгредієнти.
Яйця збийте в міцну піну.
Додайте цукор, ванільний цукор, продовжуйте збивати. Продовжуючи збивати, тоненькою цівкою додайте мед.
Просійте борошно, додайте розпушувач, сіль, крохмаль. Невеликими порціями додавайте борошняну суміш в яєчну. Добре все збийте.
Дно форми застеліть папером для випічки. Викладіть тісто. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікайте 30 хвилин.
Підготуйте інгредієнти для крему.
Збийте сметану міксером, додайте цукор, ванільний цукор, збивайте разом до розчинення цукру.
Розріжте медовик навпіл.
Рясно змастіть торт кремом з усіх боків.
Прикрасьте повітряний медовик за своїм бажанням. Поставте в холодильник на 6 годин.
Смачний повітряний медовик готовий! Приємного чаювання!