Повітряний хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Практично всі люди купують хліб в магазині, але якщо у вас є мультиварка, його можна готувати в домашніх умовах! Хліб виходить дуже пишним, легким і повітряним!
Перед вами класичний рецепт приготування повітряного хліба в мультиварці. Даний хліб виходить дійсно повітряним і пишним, смачно пахне і зовсім не кришиться. Добре зберігається в хлібниці. Приготуйте домашній хліб і їжте на здоров'я! Гарного вам дня!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Кефір - 0, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Оцет - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
В 1/3 склянки теплої води додаємо дріжджі, залишаємо на 10 хвилин.
В окремій ємності змішайте кефір, оцет, розтоплене вершкове масло, насипаємо сіль і цукор. Додаємо дріжджі і 0, 5 склянки води.
Засипте борошно і замішати тісто. Залиште його в теплому місці на 40 хвилин.
Сформуйте з тіста кульку і покладіть в чашу мультиварки, змащену маслом. Готуємо в режимі "випічка" 1 час. Після завершення, готуємо ще 30 хвилин, перевернув хлеб.
Смачного!