Пончики «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні пончики з глазур'ю полюбився усіма печива "орео" - улюблені ласощі дітей. Рекомендуємо влаштувати собі свято і приготувати їх вдома.
Простий рецепт смачних пончиків, які порадують вас і ваших близьких! Дуже м'яке і нереально смачне тісто, покрите солодкої глазур'ю. Від цих печених пончиків в духовці просто неможливо відірватися, особливо з чаєм або кавою. Раджу приготувати і побалувати себе і приготувати пончики "орео" .
- Печиво "орео" - 200 грам
- Борошно - 550 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершки жирні - 330 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Крапельки білого шоколаду - 1/2 склянки (тертий шоколад)
1. У глибокій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль.
2. В іншій мисці міксером збийте склянку вершків, яйця, масло і щіпку ваніліну. Збивайте до отримання білої піни.
3. Об'єднайте суху суміш з рідкою і отримаєте тісто.
4. Подрібніть частина печива "орео" і додайте крихту в отримане тісто, ви можете додати також крапельки білого шоколаду.
5. У форму для випікання пончиків помістіть тісто. Випікайте пончики в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.
6. Для глазурі вам знадобляться вершки, цукрова пудра і ванілін. Збийте все на високій швидкості за допомогою міксера до пишної і повітряної піни.
7. Готові пончики занурте в глазур, а після в крихту печива "орео" . Десерт готовий.