Рецепт Пончики «Oreo» фото

Пончики «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Ароматні пончики з глазур'ю полюбився усіма печива"Орео" - улюблені ласощі дітей. Рекомендуємо влаштувати собі свято і приготувати їх вдома.

Опис приготування:

Простий рецепт смачних пончиків, які порадують вас і ваших близьких! Дуже м'яке і нереально смачне тісто, покрите солодкої глазур'ю. Від цих печених пончиків в духовці просто неможливо відірватися, особливо з чаєм або кавою. Раджу приготувати і побалувати себе і приготувати пончики"Орео" .

  • Печиво"Орео" - 200 грам
  • Борошно - 550 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершки жирні - 330 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Крапельки білого шоколаду - 1/2 склянки (тертий шоколад)
пончики
1. У глибокій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач і сіль.
пончики
2. В іншій мисці міксером збийте склянку вершків, яйця, масло і щіпку ваніліну. Збивайте до отримання білої піни.
пончики
3. Об'єднайте суху суміш з рідкою і отримаєте тісто.
пончики
4. Подрібніть частина печива"Орео" і додайте крихту в отримане тісто, ви можете додати також крапельки білого шоколаду.
пончики
5. У форму для випікання пончиків помістіть тісто. Випікайте пончики в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 10-12 хвилин.
пончики
6. Для глазурі вам знадобляться вершки, цукрова пудра і ванілін. Збийте все на високій швидкості за допомогою міксера до пишної і повітряної піни.
пончики
7. Готові пончики занурте в глазур, а після в крихту печива"Орео" . Десерт готовий.

Схожі рецепти