Домашнє «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)
"орео" - улюблене печиво багатьох, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати домашнє "орео" . Печиво майже неможливо відрізнити за смаком від оригінального, обов'язково спробуйте!
Цей рецепт доводить, що навіть найсмачніше покупне печиво можна приготувати вдома, і для цього не потрібно багато зусиль. Усе, що вам знадобиться, це приготувати класичне тісто і солодку начинку. Рекомендую зробити тісто більш нейтральним на смак, щоб вся солодкість була зосереджена в начинці. Обов'язково стежте за тим, щоб тісто не вийшло занадто тугим, воно повинно добре розкочуватися в тонкий пласт.
- Борошно - 2 склянки
- Какао - 3/4 склянки
- Цукрова пудра - 2, 5-3 склянки
- Вершкове масло кімнатної температури - 330 грам(220 г - в тісто, 110 г - в начинку)
- Цукор - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйце кімнатної температури - 1 штука
- Ванілін - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершки або молоко - 2 Ст. Ложки
1. Приготуйте тісто: вершкове масло кімнатної температури збийте з допомогою міксера з цукром до однорідної консистенції. Додайте ванільний цукор або ванілін, яйце кімнатної температури і знову добре збийте.
2. Борошно просійте з какао і розпушувачем, додайте сіль і невеликими порціями введіть в масло. Руками замісити еластичне тісто, але стежте за тим, щоб муки не було занадто багато.
3. Розділити тісто на дві частини, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на годину. Готове тісто розкачати в пласт товщиною приблизно 0, 4 см і виріжте з нього кружечки.
4. Викладіть кружечки на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
5. Приготуйте начинку: вершкове масло кімнатної температури збийте міксером з ваніліном і вершками. Невеликими порціями введіть цукрову пудру, щоб маса злегка загусла.
6. Остигнуло печиво змастіть начинкою і зберіть "орео" . Смачного!