Рецепт Домашнє «Oreo» фото

Домашнє «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершки , Какао , Яйця
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

"Орео" - улюблене печиво багатьох, тому в цьому рецепті розповім вам, як приготувати домашнє"Орео" . Печиво майже неможливо відрізнити за смаком від оригінального, обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Цей рецепт доводить, що навіть найсмачніше покупне печиво можна приготувати вдома, і для цього не потрібно багато зусиль. Усе, що вам знадобиться, це приготувати класичне тісто і солодку начинку. Рекомендую зробити тісто більш нейтральним на смак, щоб вся солодкість була зосереджена в начинці. Обов'язково стежте за тим, щоб тісто не вийшло занадто тугим, воно повинно добре розкочуватися в тонкий пласт.

  • Борошно - 2 склянки
  • Какао - 3/4 склянки
  • Цукрова пудра - 2, 5-3 склянки
  • Вершкове масло кімнатної температури - 330 грам(220 г - в тісто, 110 г - в начинку)
  • Цукор - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце кімнатної температури - 1 штука
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершки або молоко - 2 Ст. Ложки
домашнє
1. Приготуйте тісто: вершкове масло кімнатної температури збийте з допомогою міксера з цукром до однорідної консистенції. Додайте ванільний цукор або ванілін, яйце кімнатної температури і знову добре збийте.
домашнє
2. Борошно просійте з какао і розпушувачем, додайте сіль і невеликими порціями введіть в масло. Руками замісити еластичне тісто, але стежте за тим, щоб муки не було занадто багато.
домашнє
3. Розділити тісто на дві частини, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на годину. Готове тісто розкачати в пласт товщиною приблизно 0, 4 см і виріжте з нього кружечки.
домашнє
4. Викладіть кружечки на застелений пергаментним папером деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
домашнє
5. Приготуйте начинку: вершкове масло кімнатної температури збийте міксером з ваніліном і вершками. Невеликими порціями введіть цукрову пудру, щоб маса злегка загусла.
домашнє
6. Остигнуло печиво змастіть начинкою і зберіть"Орео" . Смачного!

Схожі рецепти