Рецепт Полуничний торт з заварним кремом фото

Полуничний торт з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Полуниця
Страви без випічки
Для дітей , Десерт
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Не один важливий свято не проходить без головного десерту - святкового торта. Саме такий торт я пропоную приготувати. Неймовірно солодкий бісквіт з ніжним, полунично-сметанним заварним кремом.

Опис приготування:

Приготуємо полуничний торт з заварним кремом в домашніх умовах. Насамперед потрібно спекти бісквіт, потім остудити і розділити на чотири поздовжніх пласта. Потім готуємо заварний полуничний крем і сметанним крем. Обидва крему змішуються між собою. Промащуємо кремом коржі і формуємо торт, ставимо його на ніч в холодильник для застигання. Вранці прикрашаємо торт вершками, глазур'ю і свіжими ягодами полуниці. Хай щастить!

  • Яйця - 4 штуки(+ 1 яйце для крему)
  • Цукор - 140 грам(+ 150 грам для крему)
  • Борошно - 140 грам
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Ванілін - 1 грам
  • Полуниця - 600 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 250 грам
  • Вершки - За смаком (для прикраси)
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 1
Збиваємо яйця з цукром і ваніліном. Маса повинна загуснути і збільшитися в обсязі.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 2
Додаємо 2 ст.Л. Окропу і масло. Збиваємо ще кілька хвилин до однорідності.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 3
Просіваємо борошно, перемішуємо.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 4
Вливаємо тісто в форму для випічки, застелену пергаментом. Випікаємо бісквіт в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 5
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на чотири поперечних, рівних пласта.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 6
Полуницю промийте і видаліть хвостики. За допомогою блендера перетворюємо ягоди в пюре.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 7
Готовий крем. Змішайте яйце з цукром і крохмалем.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 8
Додайте полуничне пюре. Перемішайте і Уваров суміш до загустіння на повільному вогні. Остудіть крем.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 9
Сметану збиваємо з 75 грам цукру до стійких піків.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 10
З'єднуємо сметанний крем з заварним полуничним.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 11
Промащуємо кожен корж кремом і формуємо торт.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 12
Останній корж змащуємо невеликою кількістю крему і розрівнюємо його. Ставимо торт в холодильник на ніч.
полуничний торт з заварним кремом - фото крок 13
Вранці прикрашаємо торт збитими вершками, свіжою полуницею і глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти