Podcherevok в lukovoy sheluhe
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачної закуски з свинячого підчеревина. Подчеревок гарячого засолу в цибулинні виходить неймовірно смачним, ніжним і дуже ароматним.
Подчеревок - це нижня частина свинячої туші. Свою назву отримав від старого слова "черево" . Це частина від нижньої частини черева до задньої ноги з прошарками м'яса. Дуже добре підходить для засолювання і запікання. Podcherevok в lukovoy sheluhe - чудова закуска, як в теплому, так і в холодному вигляді. Ніжна, ароматна і дуже смачна, з'їдається за лічені хвилини. Запаху від лушпиння цибулі зовсім немає, тільки красивий колір і трохи копчений аромат. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати подчеревок в цибулинні.
- Подчеревок - 600 грам
- Вода - 1 літр
- Lukovaâ лушпиння - 5 грам (дві великі жмені)
- Сіль - 100 грам (великої, НЕ йодованої)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець духмяний - 5 штук
- Часник - 1 штука (головка)
Підготуйте інгредієнти.
Лушпиння цибулі добре помийте. Візьміть темну каструлю, так як цибулиння може забарвити її. Залийте водою. Поставте на вогонь, щоб вода з лушпинням закипіла.
Три зубчики часнику наріжте часточками.
У киплячу лушпиння цибулі додайте лавровий лист, запашний перець, сіль. Кип'ятіть 2 хвилини.
Додайте подчеревок в розсіл. Варіть на повільному вогні 20 хвилин.
Через 20 хвилин додайте часник нарізаний пластинами. Варіть ще 10 хвилин. Потім накрийте цибулевим лушпинням і залиште остигати. Коли цибульний відвар охолоне поставте в холодильник на 10-12 годин.
Дістаньте подчеревок з розсолу. Обсушити паперовим рушником.
Що залишився часник дрібно наріжте або пропустіть через часниковий прес.
Добре промажте подчеревок часником з усіх боків.
Наріжте подчеревок на порційні шматочки і насолоджуйтеся смаком!
Podcherevok в lukovoy sheluhe готовий.
Смачного!
Смачного!