Рецепт Podcherevok в lukovoy sheluhe фото

Podcherevok в lukovoy sheluhe
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 15 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачної закуски з свинячого підчеревина. Подчеревок гарячого засолу в цибулинні виходить неймовірно смачним, ніжним і дуже ароматним.

Опис приготування:

Подчеревок - це нижня частина свинячої туші. Свою назву отримав від старого слова"черево" . Це частина від нижньої частини черева до задньої ноги з прошарками м'яса. Дуже добре підходить для засолювання і запікання. Podcherevok в lukovoy sheluhe - чудова закуска, як в теплому, так і в холодному вигляді. Ніжна, ароматна і дуже смачна, з'їдається за лічені хвилини. Запаху від лушпиння цибулі зовсім немає, тільки красивий колір і трохи копчений аромат. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати подчеревок в цибулинні.

  • Подчеревок - 600 грам
  • Вода - 1 літр
  • Lukovaâ лушпиння - 5 грам (дві великі жмені)
  • Сіль - 100 грам (великої, НЕ йодованої)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Часник - 1 штука (головка)
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 2
Лушпиння цибулі добре помийте. Візьміть темну каструлю, так як цибулиння може забарвити її. Залийте водою. Поставте на вогонь, щоб вода з лушпинням закипіла.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 3
Три зубчики часнику наріжте часточками.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 4
У киплячу лушпиння цибулі додайте лавровий лист, запашний перець, сіль. Кип'ятіть 2 хвилини.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 5
Додайте подчеревок в розсіл. Варіть на повільному вогні 20 хвилин.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 6
Через 20 хвилин додайте часник нарізаний пластинами. Варіть ще 10 хвилин. Потім накрийте цибулевим лушпинням і залиште остигати. Коли цибульний відвар охолоне поставте в холодильник на 10-12 годин.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 7
Дістаньте подчеревок з розсолу. Обсушити паперовим рушником.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 8
Що залишився часник дрібно наріжте або пропустіть через часниковий прес.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 9
Добре промажте подчеревок часником з усіх боків.
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 10
Наріжте подчеревок на порційні шматочки і насолоджуйтеся смаком!
Podcherevok в lukovoy sheluhe - фото крок 11
Podcherevok в lukovoy sheluhe готовий.
Смачного!