Пишний бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт - один з видів випічки, класика кулінарії. На його основі готують масу тортів, рулетів і тістечок. Пропоную рецепт, за яким бісквіт виходить пишним і ніжним.
Готується бісквіт просто, тільки потрібно знати кілька правил, щоб випічка виправдала ваші очікування і стала хорошою основою для кулінарних виробів. Перш за все білки потрібно збивати окремо, додати поступово цукор, а тільки потім викласти в тісто жовтки. Посуд для збивання повинна бути ідеально чистою і сухою. Коли ви відділяєте білки від жовтків, жодна крапля жовтка не повинна потрапити в білок. Під час випікання, перші 15-20 хвилин не слід відкривати духовку. Коли бісквіт буде готовий, поставте форму з ним на стакани або чашки, перевернувши верх дном до повного охолодження. Так він ніколи не опаде. Бісквіт можна пекти і в мультиварці. У цьому випадку нічого перевертати догори дном не потрібно. В мультиварці бісквіт ніколи не опадає, перевірено жоден раз.
- Куряче яйце - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка