Рецепт Пишний бісквіт на меду фото

Пишний бісквіт на меду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто , Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Бісквіти вміє пекти будь-яка господиня. У мене вони завжди виходять пишними, а сам процес не віднімає багато часу. Із задоволенням поділюся рецептом, як приготувати пишний бісквіт на меду.

Опис приготування:

Бісквіт - це універсальна випічка, а також основа для приготування більшості тортів, тістечок та інших десертів. З нього можна зробити торт, розрізавши бісквіт кілька коржів і перемазаний їх будь-яким кремом. Бісквіт можна нарізати шматочками і подати до столу як тістечка. Бісквіт не буває нудним, до нього можна додати какао, мідь, варення.

  • Яйце - 6 штук
  • Цукровий пісок - 180 грам
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 190 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 20 грам
пишний бісквіт на меду - фото крок 1
1. Яйця беріть кімнатної температури, відокремте жовтки від білків. Жовтки отставляете в сторону, а білки збиваєте до пишної піни з дрібкою солі.
пишний бісквіт на меду - фото крок 2
2. Цукор поділяєте на 3 частини, в пишну білкову піну вводите 1/3 і збиваєте, в густеющая білок вводите другу частину цукру і знову збиваєте.
пишний бісквіт на меду - фото крок 3
3. Тим же віночком перемішуєте жовтки з цукром, що залишився, а потім додайте мед і ще раз перемішайте.
пишний бісквіт на меду - фото крок 4
4. До білкової маси введіть збиті жовтки з цукром і медом, потім перемішайте.
пишний бісквіт на меду - фото крок 5
5. Борошно просійте прямо в яєчну масу, лопаткою (силіконової або дерев'яної) перемішайте в одному напрямку.
пишний бісквіт на меду - фото крок 6
6. У самому кінці в тісто додайте розпушувач, знову перемішайте.
пишний бісквіт на меду - фото крок 7
7. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом, потім вилийте бісквітне тісто.
пишний бісквіт на меду - фото крок 8
8. Готуйте в режимі «Випічка» 50 хвилин (або скільки вказано за інструкцією).

Схожі рецепти