Пишні оладки на кефірі з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Любителям домашньої простий випічки хочу запропонувати взяти на замітку цей цікавий варіант, як приготувати пишні оладки на кефірі з яблуками. Чудова ідея для всієї родини до чаю, рекомендую!
Якщо у вас частіше виходять плоскі і безформні оладки, то раджу спробувати зробити їх за цим рецептом. Сир, яблучко, кефір, поєднання соди і розпушувача, а також дбайливий заміс тесту - ось такі секрети у цього рецепта. Все просто, швидко і, головне, - неймовірно смачно!
- Кефір - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно - 250 грам (приблизно)
- Сода і сіль - 1 щіпка
- Сир - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. У глибоку миску надішліть яйця, кефір і сир. Перемішайте віночком або вилкою до однорідності.
2. Яблуко вимийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці. Додайте в мисочку разом з цукром. Знову перемішайте.
3. Окремо просійте борошно, розпушувач і соду. Акуратно всипте сухі інгредієнти в тісто і ложкою дбайливо перемішайте.
4. Збивати не потрібно, інакше оладки не будуть такими пишними! Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
5. Викладайте ложкою тісто на сковороду і смажте млинці під кришкою до рум'яності з двох сторін. Приємного чаювання!