Пишні оладки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Пишні оладки з яблуками - прекрасний корисний сніданок, так як яблука зменшують жирність і шкідливість оладок. Наповнювач з яблук робить це блюдо смачним, надає легку кислинку. Дуже смачно!
Такі пишні оладки завжди пекла моя бабуся, однак цей рецепт я потім поліпшила цедрою лимона. Оладки виходять дуже пишними, тому, що додаю розпушувач, втім замість нього можна додавати соду, погашену в оцті.
Удачі в приготуванні!
- Борошно - 2 склянки
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Ваніль - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (і для смаження скільки знадобиться)
- Лимон - 1 штука
Змішати всі сухі інгредієнти, додати цедру.
Яблука порізати дрібними кубиками.
Кисле молоко, яйця, масло і суху суміш змішати, додати яблука.
Смажити оладки з обох сторін.
На серветку викласти готові оладки, щоб вбралося зайве масло. Смачного!