Пиріжки з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відмінні хрусткі пиріжки з помідорно-сирною начинкою виходять неймовірно смачними і ситними. Пиріжки можна їсти на обід або вечерю, також їх зручно брати з собою на роботу або на природу.
Опис приготування:
Приготуємо пиріжки з помідорами в домашніх умовах. Для начинки нарізаємо тонко помідори, а сир змішуємо з часником і зеленню. Приготоване тісто ділимо на дві частини, кожну частину розгортаємо в тонкий пласт. На один пласт викладаємо помідори, зверху на томати кладемо сирну начинку. Накриваємо другим шаром тіста і вирізаємо за допомогою склянки, майбутні пиріжки. Краї заліпите пальцями, потім обсмажуємо пиріжки в рослинному маслі з двох сторін. Хай щастить!
- Борошно - 3, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка (окріп)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Помідори - 5 штук
- Сир або бринза - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
Помідори промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками. Сир змішуємо з подрібненим часником і зеленню, солимо за смаком.
Приготуємо тісто. У воді розмішуємо сіль і цукор, додаємо рослинне масло. Потім засипаємо борошно і замішуємо тісто.
Половину тесту розгортаємо в пласт. Зверху викладаємо помідори, на невеликій відстані один від одного.
Викладаємо на помідори сирну начинку.
Другим шаром тіста накриваємо помідори.
За допомогою склянки вирізаємо з тіста пиріжки.
Краї тесту надійно заліпите пальцями.
Обсмажуємо пиріжки на сковороді, у великій кількості масла. Смачного!