Швидкі пиріжки з курчам і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю будь-які пиріжки з листкового тіста - це завжди безпрограшний варіант, яка б начинка не була всередині. Але сьогодні я запропоную вам неймовірно смачний варіант начинки для листкових пиріжків!
Перед вами рецепт, як приготувати швидкі пиріжки з курчам і помідорами. Замість курчати-гриль можна використовувати смажену грудку, або запечену в духовці, або навіть копчений стегенце. У мене було трохи курочки-гриль, тому я використовувала саме її. У такі пиріжки можна також додати натертий твердий сир та інші смаколики. Пробуйте і експериментуйте!
- Листкове тісто - 500 грам
- Курка гриль - 350 грам
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Зніміть з курки-гриль м'ясо, поріжте його на шматочки. У мене залишилося трохи курки-гриль з вечора, як раз її я і вирішила нехай на пиріжки.
Листкове тісто (заздалегідь його необхідно було вийняти з морозилки і розморозити при кімнатній температурі) поріжте на прямокутники приблизно 4 з 8 см, розкачайте, щоб вони стали мінімум 7 з 14 см.
Умовно поділіть прямокутник навпіл, на одну половину покладіть жменю курячого м'яса, потім покладіть кружечок або половину кружечка помідора, зверху покладіть дрібно порізаний часник, злегка присипте перцем і за бажанням сіллю. Збризніть оливковим маслом.
Накрийте начинку другою половиною тіста, затиснутий кінець.
Перекладіть заготовки на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку на 25 хвилин (до золотистого кольору).
Пиріжки готові. Дайте їм злегка охолонути - і можна їсти! приємного!