Паелья з курчам і чоррізо
(покроковий рецепт з фото)
Паелья - традиційне іспанське блюдо, видів якого існує безліч. Пропоную приготувати паелью з шматочками курки і ковбасками чорізо. Таке блюдо дуже ситне і замінить повноцінний обід.
Для приготування цього іспанського страви потрібно заздалегідь відварити рис, обсмажити на сковороді цілі зубчики часнику, потім обсмажити все разом з червоною цибулею, солодким перцем. Потім додати шматочки курки, запаніровані в крохмалі, горошок і ковбаску чоррізо. Прикрасимо при подачі скибочками лайма і перцем чилі. Ви можете додати в паелью якісь інші овочі, можна не додавати курку, замінити горошок кукурудзою. Простір для вашої фантазії!
- Мал - 300 грам (відвареної)
- Куряче філе - 150 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Горошок - 30 грам (заморожений)
- Часник - 4 зубчики
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1/2 штуки (червоний)
- Перець болгарський - 1/2 штуки (жовтий)
- Вапно - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Corrizo - 30 грам
1. Перець наріжте, Chesnok чистий.
2. Зубчики часнику роздушіть ножем і обсмажте з додаванням олії.
3. Лук наріжте кубиком.
4. Додайте до часнику цибуля і перець. Обсмажуйте всі разом.
5. Шматочки курки обваляйте в крохмалі, додайте до овочів і обсмажуйте до готовності курки.
6. Додайте в сковороду нарізану чоррізо і горошок.
7. Додайте варений рис, все перемішайте і обсмажуйте пару хвилин.
8. При подачі прикрасьте лаймом і чилі. Смачного!