Рецепт Паелья з курчам і чоррізо фото

Паелья з курчам і чоррізо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Курка, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Паелья

Паелья - традиційне іспанське блюдо, видів якого існує безліч. Пропоную приготувати паелью з шматочками курки і ковбасками чорізо. Таке блюдо дуже ситне і замінить повноцінний обід.

Для приготування цього іспанського страви потрібно заздалегідь відварити рис, обсмажити на сковороді цілі зубчики часнику, потім обсмажити все разом з червоною цибулею, солодким перцем. Потім додати шматочки курки, запаніровані в крохмалі, горошок і ковбаску чоррізо. Прикрасимо при подачі скибочками лайма і перцем чилі. Ви можете додати в паелью якісь інші овочі, можна не додавати курку, замінити горошок кукурудзою. Простір для вашої фантазії!

  • Мал - 300 грам (відвареної)
  • Куряче філе - 150 грам
  • Крохмаль - 20 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Горошок - 30 грам (заморожений)
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 1/2 штуки (червоний)
  • Перець болгарський - 1/2 штуки (жовтий)
  • Вапно - 1 штука
  • Перець чилі - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Corrizo - 30 грам
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 1
1. Перець наріжте, Chesnok чистий.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 2
2. Зубчики часнику роздушіть ножем і обсмажте з додаванням олії.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 3
3. Лук наріжте кубиком.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 4
4. Додайте до часнику цибуля і перець. Обсмажуйте всі разом.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 5
5. Шматочки курки обваляйте в крохмалі, додайте до овочів і обсмажуйте до готовності курки.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 6
6. Додайте в сковороду нарізану чоррізо і горошок.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 7
7. Додайте варений рис, все перемішайте і обсмажуйте пару хвилин.
паелья з курчам і чоррізо - фото крок 8
8. При подачі прикрасьте лаймом і чилі. Смачного!

Схожі рецепти