Рецепт Пиріжки з куркою фото

Пиріжки з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 11
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт пиріжків з куркою. Ніжне куряче м'ясо в тесті сподобається навіть не великим фанатам усіляких борошняних виробів. Відмінний варіант для перекусу або вечері.

Опис приготування:

Для приготування пиріжків з куркою байдуже, яку частину птиці ви візьмете: філе, грудка, м'ясо з ніжок або крилець. Головне, щоб м'яса на начинку вистачило) Можна злегка проварити курку заздалегідь. А взагалі, пиріжки з дріжджового тіста, які потім будуть смажитися і начинка з курки - оптимальний варіант, легкий, скажімо так.

  • Курка - 400 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Дріжджі - 11 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
пиріжки з куркою - фото крок 1
У молоці розчиняємо дріжджі і сіль.
пиріжки з куркою - фото крок 2
Додаємо масло, борошно, замішуємо тісто. Загортаємо його в харчову плівку, ставимо в холодильник на 1, 5 годину.
пиріжки з куркою - фото крок 3
Дрібно нарізаємо курку.
пиріжки з куркою - фото крок 4
Тісто розгортаємо, вирізаємо кола.
пиріжки з куркою - фото крок 5
Змішавши курку з обсмаженою цибулею, викладаємо посередині кожного кружечка.
пиріжки з куркою - фото крок 6
Красива Петті, защемивши краю з одного боку.
пиріжки з куркою - фото крок 7
Смажимо в сковороді на олії.
Готовим пиріжків даємо охолонути перед подачею.
Смачного)

Схожі рецепти