Пиріжки з капустою і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Одними пиріжками ситий не будеш, але в якості легкої закуски вони дуже навіть годяться. Це смачно і корисно. Приготувати пиріжки з капустою і куркою в домашніх умовах дуже просто.
Щоб дотримати рецепт приготування пиріжків з капустою і куркою, потрібно підготувати безопарне дріжджове тісто і саму начинку. Пиріжки вийдуть смачнішими, якщо в начинку додати побільше спецій. Наприклад, з курячим філе дуже добре поєднується каррі.
- Капуста - 1 штука (малий коли)
- Цибуля - 1 штука
- Куряче філе - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Дріжджі - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 4 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Робимо тісто. Заливаємо в миску молоко, в ньому розводимо дріжджі. По черзі додаємо цукор, перець, сіль, розбиваємо в миску яйце. Перемішуємо. Додаємо вершкове масло і поступово засипаємо борошно. Тепер тісто має піднятися. Після цього ділимо його на кілька шматочків.
Тепер нарізаємо начинку: цибуля, курку, капусту. Нарізаємо дрібно, обсмажуємо на рослинне масло в сковороді протягом 15 хвилин, після чого тушкуємо 2-3 хвилини. Додаємо за смаком перець, сіль.
Шматочки тесту розгортаємо на столі качалкою.
Викладаємо готову начинку на тісто.
Загортаємо тісто. Розкладаємо пиріжки на деку, змащеному олією. Ми залишаємо в духовці при температурі 180 градусів приблизно на 20 хвилин.