Рецепт Пиріжки з картоплею і зеленню фото

Пиріжки з картоплею і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Картопля , Зелень
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вас є варену картоплю і пучок кропу або петрушки, ви можете спекти чудові пиріжки з картоплею і зеленню. Для тесту ще знадобиться борошно і кефір. Пиріжки вийдуть смачні і рум'яні!

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею і зеленню?

1. Замісити тісто. Борошно просійте в високу миску, всипте сіль, додайте рослинне масло. Додайте розпушувач, кефір і замісити тісто. Тісто повинне вийти еластичним і не липнути до рук. Додайте борошна, якщо тісто липне. Потім покладіть його в миску під кухонний рушник на півгодини.

2. Кріп і (або) петрушку промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати.

3. Картопля почистіть, поставте варити. Не забудьте посолити.

4. Готову картоплю зітреш. Змішайте з зеленню.

5. По закінченню півгодини (з такого моменту, коли ви викладете тісто під рушник) тісто розкачати в ковбаску, розділіть його на рівні шматочки і сформуйте кульки.

9. Кожна кулька розкачайте в коржик.

10. На корж викладіть столову ложку начинки з гіркою, кінець кліпу.

11. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього пиріжки.

12. Змастіть поверхню булочок попередньо збитим яйцем за допомогою пензлика.

13. Випікайте пиріжки з картоплею і зеленню в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і зеленню готові!

Смачного!

  • Борошно - 4 склянки
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Картопля - 7 штук
  • Зелень (пучок) - 1 штука (петрушка і / або кріп)
Як приготувати пиріжки з картоплею і зеленню?

1. Замісити тісто. Борошно просійте в високу миску, всипте сіль, додайте рослинне масло. Додайте розпушувач, кефір і замісити тісто. Тісто повинне вийти еластичним і не липнути до рук. Додайте борошна, якщо тісто липне. Потім покладіть його в миску під кухонний рушник на півгодини.

2. Кріп і (або) петрушку промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати.

3. Картопля почистіть, поставте варити. Не забудьте посолити.

4. Готову картоплю зітреш. Змішайте з зеленню.

5. По закінченню півгодини (з такого моменту, коли ви викладете тісто під рушник) тісто розкачати в ковбаску, розділіть його на рівні шматочки і сформуйте кульки.

9. Кожна кулька розкачайте в коржик.

10. На корж викладіть столову ложку начинки з гіркою, кінець кліпу.

11. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього пиріжки.

12. Змастіть поверхню булочок попередньо збитим яйцем за допомогою пензлика.

13. Випікайте пиріжки з картоплею і зеленню в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і зеленню готові!

Смачного!

Схожі рецепти