Пиріжки з чорницею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна солодка домашня випічка з ягодами нікого байдужим не залишить. Дивимося і на вус мотаємо рецепт пиріжків з чорницею в духовці!
Універсальний рецепт пиріжків з чорницею в духовці підійде і інший ягоді. До речі, можна навіть із замороженою ягодою їх робити. Основою в приготуванні пиріжків з чорницею в духовці стане дріжджове тісто.
- Борошно - 400 грам
- Полуничний - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 125 мілілітрів
- Молоко - 125 мілілітрів
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 70 грам
Змішайте газовану воду, молоко, введіть дріжджі і цукру столову ложку - це буде нашою опарою.
У борошно вливаємо опару.
Потім розбиваємо одне сире яйце, додаємо чотири ложки цукру, ванільний цукор, сіль, м'яке вершкове масло (можна розтопити), соняшникова рафінована олія. Добре перемішуємо.
Замісили еластичне тісто, даємо йому підійти.
Коли тісто підійде - приступаємо до готування пиріжків. Секційний, викладаємо ягоди.
Пиріжки викладаємо на деко.
Змащуємо жовтком, відправляємо в розігріту до 170 градуов духовку хвилин на 40-45.
Ось пиріжки з чорницею в духовці і готові. Смачного!