Пиріг зі смородиновим варенням

Пиріг зі смородиновим варенням
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
До чаювання з гостями і в колі сім'ї, як десерт для дітей і дорослих прекрасно підійде це простий рецепт пирога зі смородиновим варенням — апетитний, економний і досить швидкий.

опис приготування:

Це досить оригінальний рецепт приготування пирога зі смородиновим варенням, який стане відмінним варіантом десерту навіть на святковий стіл. Вишуканий і солодкий пиріг, який так просто зробити.

  • борошно— 1 Склянка
  • цукор— 0.5 склянки
  • Вершкове масло— 70 грам
  • крохмаль— 2 Ст. ложки
  • яйце— 3 штуки
  • смородинове варення— 250 грам
Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 1 1. Вершкове масло з'єднайте з цукром і розітріть до однорідності. зрозуміло, у цій простому рецептом пирога зі смородиновим варенням можна використовувати і хороший маргарин. Для аромату можна додати ванілін або корицю, наприклад.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 2 2. Вбийте до маслу з цукром одне яйце, активно перемішайте.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 3 3. Додати в кілька етапів просіяне борошно, замішуючи тісто. Воно повинно вийти м'яким, але не повинно липнути до рук.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 4 4. Форму для запікання можна змастити невеликою кількістю вершкового масла. викладіть тісто, розімніть його руками так, щоб вийшов рівний шар.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 5 5. Надішліть форму в розігріту духовку, запікайте близько 15 хвилин, щоб корж трохи підрум'яниться.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 6 6. У невелику мисочку вбийте 2 яйця, збийте їх виделкою.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 7 7. Потім додайте варення, всипте крохмаль. Перемішайте все до однорідності.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 8 8. Готовий корж трохи остудіть, після чого акуратно вилийте в нього начинку. Знову відправте пиріг в духовку приблизно на 25-30 хвилин.

Пиріг зі смородиновим варенням - фото крок 9 9. Ось пиріг зі смородиновим варенням в домашніх умовах і готовий. Перед подачею його потрібно остудити, а потім можна і нарізати. При бажанні можна прикрасити зверху цукровою пудрою або ягодами, наприклад.

Схожі рецепти

Пиріг з варенням смородиновим

Пиріг з варенням смородиновим

Пиріг готується на основі пісочного тіста, начинка — домашнє смородинове варення. Випічка виходить дуже апетитною і смачною, прекрасно поєднуючись з молоком або гарячим чаєм. опис приготування: Приготуємо пиріг з варенням смородиновим в домашніх умовах. Спершу приготуйте пісочне тісто, розділі...

читати далі
Пиріг зі смородиновим варенням на кефірі

Пиріг зі смородиновим варенням на кефірі

Це найпростіший і недорогий рецепт приготування пирога на кефірі. Родзинка цього десерту в тому, що в тісто додається смородинове варення. З простих інгредієнтів виходить смачний пиріг. опис приготування: Додати в пиріг можна будь густе варення. Я вирішила спробувати зробити пиріг зі смородино...

читати далі
Пиріг зі смородиновим варенням в мультиварці

Пиріг зі смородиновим варенням в мультиварці

Дуже люблю солодощі зі смородинової начинкою. У випічці варення з цієї ягоди виглядає дуже вдало. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг зі смородиновим варенням в мультиварці. опис приготування: Цей пиріг я готувала на вершковому маслі. Деякі готують його на маргарині. Однак перш...

читати далі
Пряники зі смородиновим варенням

Пряники зі смородиновим варенням

Класичний рецепт пісної випічки — пряник зі смородиновим варенням в домашніх умовах. Ці ласощі з пряникового тесту можна готувати з будь-яким варенням, родзинками і навіть горіхами. опис приготування: Популярна страва вже не тільки російської кухні. Пряники готують в різних куточках земної кул...

читати далі
Печиво зі смородиновим варенням

Печиво зі смородиновим варенням

Смачне печиво з пісочного сирного суфле з ароматною солодкою начинкою — краще рішення до вечірнього чаювання для всієї родини. Дуже простий рецепт, а печиво завжди виходить смачно! опис приготування: Ці печива зі смородиновим варенням печуться, як пиріг, а лише потім нарізаються. Тому вони і н...

читати далі