Пиріг з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую вам приготувати смачний пиріг з варенням до вечірнього чаю. Загальний час приготування і запікання - менше години плюс час, поки готове тісто охолоджується в холодильнику, ще годинку. Смакота!
Цей рецепт пирога з варенням - дуже простий і зрозумілий, по-моєму. Варення можна використовувати будь-який, кожен раз нове. А тісто готується в два рахунки. Виглядає пиріг надзвичайно.
- Олія - 140 грам
- Цукор - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1 штука (потрібна буде цедра)
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Варення - 390 грам (будь густе улюблене)

1. Масло кімнатної температури збийте з цукром за допомогою міксера або комбайна. З чистого лимона зітріть терочкой цедру, додайте в тісто, туди ж відправте яйце, жовток, ванільний цукор, сіль, розпушувач і поступово введіть просіяне борошно. Замісити тісто. Оберніть тісто харчовою плівкою і на годину покладіть в холодильник.

2. Увімкніть духовку нагріватися до 180 градусів. Тісто виберіть з холодильника і залиште до тих пір, поки воно не досягне кімнатної температури. Потім розділіть на дві частини.