Пиріг з варенням без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви притримуєте поста або просто алергія на яйця, тоді мій рецепт вам стане в нагоді, дивіться як приготувати пиріг з варенням без яєць. Пиріг дуже смачний і довгий час може зберігатися і не черствіти, завдяки рослинній олії в складі.
У такий пиріг можна додати різні спеції і сухофрукти, горішки та інше. Кількість цукру і борошна може відрізнятись від мого, адже більшу роль відіграє варення, ніж воно густіше, тим менше піде борошна, чим солодший - цукру. У мене був вишневий густий джем, він досить солодкий, але з кислинкою, тому я поклала навіть трохи менше, ніж 150 г цукру і вийшло чудово. І поговоримо про колір пирога, кожен раз він різний, адже використовується варення буде фарбувати. Темні пироги виходять з варення з синьою сливи, шовковиці, вишні. Світлі - абрикос, агрус, яблуко. Груша і т.Д. Пробуйте пиріг, дуже рада буду відгуками і фотозвіт! хай щастить!
- Варення - 100 мілілітрів
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 280 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яблучний сік - 100 мілілітрів
- Олія соняшникова - 100 мілілітрів
- Горіхи волоські - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Мак - 1 Ст. Ложка