Пиріг з курагою, простий
(покроковий рецепт з фото)
Треба обов'язково мати в запасі масу простих рецептів, які робляться з звичних інгредієнтів. Якщо ви таких знаєте мало, то ваше щоденне харчування буде одноманітним і швидко набридне.
Такий пиріг відрізняється оригінальним смаком і достатньою легкістю для організму. Я поділюся з вами рецептом, як приготувати пиріг з курагою, простий. Начинку завжди можна замінити, а ось випічка залишиться. Подібне поєднання моркви і кураги просто підкорило мою сім'ю. Уважно читайте інструкції і приємного апетиту!
- Чорнослив - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Молоко підігрійте, але не кип'ятіть. Всипте в нього дріжджі і залиште їх на 10 хвилин.
Потім додайте яйце з молоком, столову ложку цукру і сіль. Перемішайте.
Всипте до складу борошно і замішати тісто. Залиште його під рушником в теплому місці на годину. Пару раз обомніте його руками.
Курагу обдайте окропом і залиште на 20 хвилин.
Морква добре помийте і поставте варитися до готовності, приблизно на 30 хвилин.
Курагу пропустіть через м'ясорубку, а остигнула моркву натріть на тертці. З'єднайте інгредієнти, перемішайте і посахаріте.
Готове тісто розділити на 2 частини. Розкачайте одну частину в пласт і покладіть на деко, змащений олією.
Вставте тісто načinku. Другу частину тіста розкачати в пласт і укрийте зверху, slepiv кінець. Промажьте збитим яйцем.
Зробіть пару дірочок в тесті і поставте його пекти при 190 градусах на півгодини. Приємною дегустації!