Пиріг на воді з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг готується на основі звичайної води, так що його цілком можна віднести до пісних рецептами. Начинка - яблучне варення або джем. Випічка дуже сподобається вашим діткам. Обов'язково приготуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування пирога на воді з варенням. В першу чергу займемося тестом. Змішуємо всі інгредієнти і отримуємо м'яке і повітряне тісто. Випікаємо з нього бісквіт, розрізаємо його на 2-4 коржа, змащуємо їх яблучним варенням або джемом. За бажанням можете присипати пиріг цукровою пудрою. Хай щастить!
- Варення яблучне - 1 Склянка (або джем)
- Борошно - 2-3 склянок
- Масло рослинне - 8-9 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1/2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком

Варення, оцет, воду і рослинне масло змішуємо до однорідності. Просіваємо борошно, додаємо сіль і соду. Замішуємо м'яке тісто і розподіляємо його в формі для випічки, застеленій пергаментом. Випікаємо пиріг 50 хвилин, температура 180 градусів. Витягуємо бісквіт з духовки, розрізаємо навпіл і даємо йому охолонути.

Змащуємо нижній корж яблучним варенням або джемом. Формуємо пиріг.

Готово!

Смачного!