Персиковий вітамінний напій
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування дивовижно ніжного і смачного вітамінного напою, який зачарує вас з першого ковтка.
Свіжий ніжний персик це диво саме по собі. У сезон персиків побалуйте себе не тільки стиглими плодами, але і виключно корисними і смачними вітамінними напоями, де ніжність персика доповнюється вишуканими молочними нотками. Коктейль чудово втаязикє спрагу і забезпечує організм вітамінами.
- Персиків - 2 склянки (подрібнених заморожених )
- Апельсинового соку - 1 Склянка
- Соку з персика і манго - 1 Склянка
- Банан - 1 штука (великий подрібнений заморожений )
- Персикового йогурту - 1 Склянка
1. Заздалегідь подбайте про те, щоб в морозильнику у вас були готові заморожені персики. Для цього їх потрібно помити, витягти з них кісточку, порізати на скибочки і покласти в морозильну камеру порціями по 2 склянки.
2. Ту ж процедуру слід повторити з бананом - помийте його, очистіть від шкірки і поріжте довільними шматочками. Покладіть кожен банан в окремий кульок або контейнер, щоб було легко відокремлювати потрібну кількість.
3. Переважно використовувати свіжовичавлений апельсиновий сік з м'якоттю, проте можна взяти і покупної.
4. Всі складові скласти в блендер і змішати до однорідної маси кремовою.
5. Розлити по келихах і відразу ж подавати до столу. Не дивуйтесь, якщо у вас попросять добавки!